Anne Idskov + Bleak Smoke + Capital Fluxus | RUST

Anne Idskov + Bleak Smoke + Capital Fluxus

03 August, 2016
20.30
Dørene åbner: 
20.30
Entré: 
40 KR.

Anne Idskov
Anne Idskov er en sangskriver, som bevæger sig i et let univers. Hendes sange handler om at være ung, kærligheden, drømme og forestillinger. Genren er pop og formår med sin enkle og finurlige stil at skabe musik, der går lige ind.

FB Event: 

Bleak Smoke
Bleak Smoke er et nyt band med base i København. Musikken bevæger sig mellem blues, soul og rock. Selvom lyden ofte er blå og melankolsk, får den altid, ved hjælp af Julie Bodas vokal, en kant og attitude, der får det hele til at fremstå stærkt og solidt. Med det tunge groove, de frådende improvisationer og de fængende melodier, bliver musikken en rå og dynamisk oplevelse.

FB Event

Capital Fluxus
Når Capital Fluxus spiller på Rust, bliver det med fem nye numre fra deres kommende EP. De fem numre, som er bygget op omkring samples af den ikoniske britiske sangerinde Sade, handler om uforudsigelighed og konsekvenserne af den evige søgen efter det umulige. Selve Capital Fluxus består af to svenskere (Jacob Schill & Jonas Algers), en franskmand (Robin Houselstein) og rwandisk-dansk (Céleste Nshimiyimana). Til fælles har de fire hiphop-drenge en lidenskab for at skabe dynamiske, mangfoldige og musikalske universer der udfordrer, underholder og imponerer.

 FB Event