Uncensored + HOVEDLØS + Andrew Osachi | RUST

Uncensored + HOVEDLØS + Andrew Osachi

29 April, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Uncensored
Uncensored er et live hiphop band med autentisk lyd fra de velkendte 90'ere. De har en flydende overgang mellem lyden, direkte fra sampleren til deres liveinstrumenter. De gør alt for at give den bedste musikoplevelse til publikum - og de går ikke på kompromis med, hvor den gamle skole i virkeligheden stammer fra.

FB Event

 

HOVEDLØS
HOVEDLØS’ musik er sammenkogningen af alle deres ideer og tanker. De kan godt lide den dystre og mørke følelse, og de prøver udfordre og hive lytteren med ind i et dunkelt univers. Deres musik skulle gerne enten tage dig med ned i en mørk og klam kælder, med vand løbende ned ad væggen samt insekter og døde dyr. Eller tage lytteren med til en smuk grøn eng med sommerfugle i luften og udsprungne blomster, der frembringer duften af sommer. HOVEDLØS går meget op i kunsten og poesien, og ser både beat, tekst, lyd, mix som afgørende for, hvad de gerne vil have frem i folk.

Som regn over Danmark spreder Hovedløs en nytænkende og nordisk form for moderne, melankolsk trap - Med tung lyrik og mørke beats, flettes følelser og kunst sammen i et kunstnerisk kollektiv, der er ved at blomstre og blive en smuk, sort rose.

FB Event

Andrew Osachi
Det hele startede med en drøm for 4 år siden, hvor Andrew Osachi sad på sit drengeværelse og skrev lyrik, digte og poesi, som i dag har udviklet sig til rap tekster om hans liv, og den svære vej til tops. En kamp han kæmper med hjertet på rette plads, og det her er en ung kunstner, der ikke lader sig kue.

FB Event