67 (UK) | RUST

67 (UK)

Natkoncert

09 December, 2017
01:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
150,- i forsalg + gebyr / 190,- i døren

Et af de største hiphop-håb fra Syd London gæster Rust til en natkoncert d. 9. december

Inden for kort tid er 67 fra Brixton Hill blevet berygtet for deres rå, ærlige og direkte tekster, som hurtigt har skabt en kæmpe hype på de sociale medier og tusindvis af følgere har fulgt ivrigt med fra start. 
Det seks mands store rapcrew består af LD, Dimzy, Monkey, SJ, ASAP og Liquez, som mødte hinanden på det lokale ungdomscenter, hvor musikken hurtigt blev et samlingspunkt for dem alle. Efterhånden som gruppen blev mere og mere anerkendt, besluttede de sig for at danne gruppen, som selvfølgelig skulle have navn efter Brixton Hills telefonkode - 67.

67 har hver især lavet deres egen musik, men når de arbejder sammen, sker der noget helt specielt. Musikken er mørk, beatsene er hårdtslående, og hver MC kommer med deres egen særskilte stil, der bringer dig ind i deres sydlige London verden. 67 har formået at blande Chicago drill, trap, grime og rap og finde inspiration hos artister som Chief KeefFutureLil Uzi Vert og 21 Savage.  Det er livet på gaden, som giver gruppen inspiration til at fortælle om deres oplevelser og som de selv siger, så er 67 "a family, it's a brand - it's a team". 

Gruppens første officielle udgivelse var mixtapet 67 i januar 2015. Mixtapet blev bare på ét døgn en kæmpe succes med en masse hype fra medierne og ikke mindst andre i hiphopmiljøet. 67 strøg til tops på iTunes' hiphopchart og blev der stålfast i adskillige måneder. Successen blev fulgt op i september samme år med mixtapet In Skengs We Trust og det gjorde kun fanbasen endnu større. Folk var nysgerrige for den nye gruppe, som kun fik flere og flere views på YouTube og hurtigt blev gruppen booket til koncerter rundt omkring i landet. 
I takt med at interessen viste sig i hiphopmiljøet begyndte der i februar 2016 en ny æra for gruppen. Den britiske rapper Giggs hoppede med på tracket "Let's Lurk" som for alvor rykkede på YouTube, hvor den i skrivende stund er blevet set over 10 millioner gange. "Let's Lurk" blev samtidig starten på det tredje mixtape, som fik samme titel som det brandvarme track.

Sidste år drog gruppen på UK tour og landede i sommers på Apollo-scenen på Roskilde Festival til en rowdy koncert og nu er de klar til at overtage scenen på Nørrebro.