Adana Twins (DE) | RUST

Adana Twins (DE)

Natkoncert + Support: Disfunctional Disco + Baime + Ones N'Twos

22 januar, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
80,- i døren / 60,- + gebyr i forsalg

Den dynamiske tyske duo Adana Twins gæster Rust d. 22 Januar med deres karakteriske dybe elektroniske og melodiske lyd til et tre timers elektronisk brag af en natkoncert.

På få år har de to herre bag Adana Twins skabt sig et stærkt respekteret navn på den elektroniske scene. Deres ørehængende udgivelser som blandt andre "Strange" og "Everyday" kickstartede deres karriere i 2012 med en fusion af dybe baselines, indieriffs og vokaler. Deres efterfølgende ep’er sikrede dem samtidig residency på klubber som Reeberbahn og Baalsaal, samt for alvor satte Hamborg på det elektroniske verdenskort sammen med Solomun og hele Diynamic-crewet. En ny lyd havde bidt sig fast i det danseglade folk og med kontinuerlige kvalitsproduktioner, og en hastigt voksende fanbase, har Adana Twins etableret sig som en toneangivende spiller med et unikt elektronisk og eklektisk udtryk.

Navnet Adana opstod på sjov vis i en lille tyrkisk restaurant, hvor de to artister, Take It Easy og Friso, fik øje på en ret bestående af to slags kød, der netop hed Adana, og med et var Adana Twins en realitet. Lysten og evnen til at kombinere det bedste fra forskellige verdener og gøre op med ensformighed har været et varemærke for duoen, og deres dj sets bærer i den grad præg af deres eklektiske tilgang til musik, når publikum bliver ført igennem alt fra deep- og tech house til disco, indie og hiphop. Alt sammen med et overhængende elektronisk islæt. 

 

Support

Disfunctional Disco
Disfunctional Disco er en veteran på den elektroniske scene. Først hvor Århus stod på landkortet i 90’erne, hvor han startede som DJ og arrangør for nogle af de største fester i landet. Derudover har han produceret og udgivet på det prominente Resopal Schallware, og ikke mindst været med til at drive et af de mest inflydelsesrige trancelabels Creamcrop Records. Nu hvor han har residens i København, er trancen for længst skiftet ud, og det er den dybe elektroniske musik, der kendetegner hans stil.

Disfunctional Disco er også en stor del af det respekterede musikkollektiv Kulturshot, der er kendt for at stå bag et hav af lækre elektroniske events og bringe anerkendte artister til kbh. Du skal ikke gå glip af Disfunctional Disco, når han varmer gulvet helt rigtigt op til Adana Twins.

 

Baime
Baime er en duo skabt i de sene nattertimer på dunkle elektroniske klubber og støvede locations i og omkring København. Samarbejdet mellem de to bagmænd udspringer af en årelang passion for den elektroniske musik og utallige timer tilbragt i studiet, bagved pulten og på dansegulvet. På nuværende tidspunkt er der blot en enkelt udgivelse at spore, remixet af D’Phault’s “Friction” ude på Blindfold Recordings, men lytter man til buzzen omkring Baime, så er der store ting i vente.

Deres lyd lægger sig i grænselandet mellem ekstase og melankoli, som et varmt betryggende tæppe, der omfavner alle i rummet med tunge pulserende beats, melodiske passager og dybe basslines, en fusion af techno og house samt alt udefinerbart. Baime er musik, der kan mærkes i maven, og en perfekt afslutning på Adana Twins.

 

Bassment:
☠ John Vincent
☠ Luke Rocc
☠ Jay Rocc
☠ Lars Da Fari