Afrobeat Madness: 1 Year Anniversary | RUST

Afrobeat Madness: 1 Year Anniversary

J.J. Wild + Anders Tresselt + L.A. Experiences

07 April, 2017
23:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
60 ,- i døren

Nu er det et år siden, at Afrobeat Madness for første gang slog sine succesfulde folder på Mainfloor. Vi fejrer årsdagen med endnu flere hoftevuggende melodier og afrikanske rytmer den 7. april. Så gør jer klar til at ryste vinterkulden af knoglerne og træd ind i foråret med varme dansetrin.

Se frem til ferme folk bag pulten, der gør sit til at skabe et lækkert dansegulv med sprøde tacks, der får huset til at gynge til solen står op.

Mainfloor:
J.J. Wild
Anders Tresselt 

Bassment - L.A. Experiences:
Elias Boudoudou
Emil Krøger
Frederik Forsmann

 

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Aldersgrænsen er 20 år.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.