Afrobeat Madness Special Edition #5 | RUST

Afrobeat Madness Special Edition #5

Feat. J.J Wild + King Stunn + Anders Tresselt + Deep Bassment

17 februar, 2017
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60.- i døren

Vi fylder atter Mainfloor med afrikanske rytmer, når Afrobeat Madness rykker ind med deres hoftevuggende melodier og varme rytmer den 17. februar. Så gør jeg klar til at ryste vinterkulden af knoglerne!

Se frem til ferme folk bag pulten, der gør sit til at skabe et lækkert dansegulv med sprøde tacks, der får huset til at gynge til solen står op.

Mainfloor:
J.J. Wild
King Stunn
Anders Tresselt 

Deep Bassment:
Alex Index
Nobles
Just Jacob 
Host: William Hass

Flavour
Lørdagsfesten kalder!

Klubben sætter gang i din lørdag og giver dig ugentligt de bedste fester med masser af klassisk hiphop & R'N'B med et snært af dancehall i tide og utide. Der kræses med gode cocktails i Livingroom, fyrig fest på mainfloor lige dér hvor musikken spiller højest og hygge i upstairs, hvor man kan trække sig lidt tilbage og nyde loungestemningen. 

Klubben præsenteres af de mest garvede arrangører i miljøet, og kun de bedste DJ's er bag pulten. Hele herligheden kan nydes mellem 23.00 - 05.00. 
 

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Onsdag og torsdag på udvalgte dage. Aldersgrænsen er 20 år fredag og lørdag. 18 år onsdag og torsdag.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.