Afrobeat Madness Special Edition #8 | RUST

Afrobeat Madness Special Edition #8

DJ Out Of Order + Linus E + DJ Wal

28 juli, 2017
23:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
60 ,- i døren

Vi præsenterer endnu en omgang Afrobeat Madness Special Edition, hvor Mainfloor fyldes med afrikanske rytmer, så I kan danse til den lyse morgen.

Forvent et hus, der vugger med hofterne og gode vibes, der driver ned ad væggene, når ferme hænder bag pulten serverer varme beats, hurtige rytmer og sprøde tunes, du ikke kan stå stille til, til den lyse morgen.

Mainfloor:
DJ Out Of Order
Linus E
DJ Wal

Bassment - R&B&HIPHOP:
Elias Boudoudou
Natasja Califano
Luke Rocc
Sajaan Tahir

 

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Aldersgrænsen er 20 år.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.