Alexander Oscar | RUST

Alexander Oscar

+ Support: Tobias Krabbe

25 november, 2016
21.00
Dørene åbner: 
21.00
Entré: 
70,- + gebyr i forsalg / 80,- i døren

Alexander Oscar er det nye stjerneskud på den danske musikscene. Til november gæster han Rust.

Selvom Alexander Oscar kun er 18 år, har han allerede mange års erfaring i musikbranchen. Som 13 årig skrev han kontrakt med Remee og Chief1, men valgte ved årsskiftet at skifte managment i form af 32 Pilots og alliere sig med det Grammy-vindende producerteam "The Suppliers". De står bla. bag hittet "Im Yours" med Jason Mraz og samarbejde med andre internationale artister som Mark Ronson, Mary J. Blige og Florence & The Machine.

Med tusindevis af afspilninger på YouTube og interesse fra danske og svenske pladeselskaber, er der ikke tvivl om, at Alexander Oscar er startet på en musikalsk rejse. Den unge mand er ved at finde sin egen lyd og har fordybet sig i sangskrivningen. Den musikalske stil er en funky blanding af Bruno Mars med lækre elementer af Justin Timberlake, der møder Alexanders Oscars eget univers.

Efter koncerter i Pumpehusets Byhave, Inversus Festival Århus og Frenzy Rooftop-session hos Illum, har danskerne så småt fået øjnene op for den 18-årige sanger og Alexander Oscar har efterfølgende scoret sig en forside på Gaffa og har fået masser af roser kastet efter sig. Efter flere sessions i London er Alexander nu i gang med at forberede sig til de kommende koncerter, hvor han får følgeskab af et fuldt liveband bestående af guitar, bas, trommer og keys.

Billetsalget er startet via billetto.dk

 
 

SUPPORT: TOBIAS KRABBE
Tobias Krabbe er en ung upcoming singer/songwriter, hvis melodiske og guitardrevne univers leder tankerne hen på artister som Ed Sheeran og James Bay. I sommers kunne publikum på Grøn Koncert få en forsmag på talentet, da Tobias optrådte sammen med Mads Langer efter at havde vundet konkurrencen #JegvilpåscenenmedMadsLanger. Tobias har endnu til gode at udgive sin egen musik, men er uden tvivl et kæmpe talent, man skal holde øje med. Til koncerten på RUST kan man forvente et energisk show, hvor Tobias med blot sin guitar og en loop-pedal fortolker tidens hits i et mashup med sine egne sange.