Alvarado + Spændt Op Squad + Jazz Malaika | RUST

Alvarado + Spændt Op Squad + Jazz Malaika

20 februar, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Alvarado
Den unge rapper Karlita Alvarado er klar til at erobre hiphopscenen med en frisk lyd og sine hårdtslående og chillede tracks. De sidste par år har Karlita optrådt live sammen med label kammerat og drum & bass-MC’en Black Daniels med hans soloprojekt blandt her på Rust, Roskilde Festival og på tour i Sverige, Norge, Litauen, Kroatien og Tyskland. Karlita Alvarado har lært at eje en scene, og nu glæder hun sig i den grad til at møde publikum på en ny måde, med sin persolige hiphop – denne gang som liveartist med egne produktioner.

 

Spændt Op Squad
Energien er særligt høj ligesom 100 oktan brændstof, og vokalerne er som noget man aldrig har hørt før. Fuld tallerken. Spændt Op Squad rykker ind på Rust og lægger huset ned med en Ildrød Raket, djohan og hele squadet, der vælter rundt på scenen. De unge trappedrenge fra København slår sig løs og har skabt en lyd, hvor de begge har foldet deres åndsvagt lange stil helt ud. Musikken leder tankerne hen på de allerdummeste stripklubber fuld af pengesprayende kings i ATL og det helt bedøvede soundtrack DJ ESCO leverer til. 808's der ryster gulvet, hatten tripper og snares som popper. 

 

Jazz Malaika
Det københavnskfødte multitalent Jazz Malaika byder op til musikalsk vildskab i egen baghave! Udover hendes unikke spændene, lyd er hun kendt for sin impulsive tilgang til musik, så I kan roligt glæde jer til en energisk ung sangerinde, der formår at omfavne stort set alle genre, som var dét det mest naturlige i hele verden. Hendes signatur og instrument er først og fremmest vokalen, og gennem årene har Jazz Malaika optrådt med et hav af etablerede artister på danske venues, blandt andet til DDJA'14 sammen med FLIP (dj). Til Distortion’15, sideløbende med hendes karriere i Cirkus Dannebrog, som både sanger og sprechstallmeister. Med hendes musikalske baggrund og kærlighed til musikken, kan hun pænt forlange at I tjekker hendes moves ud.