ANTI | RUST

ANTI

Support: Martha Maj & ABEL + Lace

08 september, 2017
23:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
80,- i døren

ANTI er klar til at overtage Rust med sin første natkoncert d. 8. september 

ANTI er ung rapper, der for alvor fik slået sit navn fast på den danske rap scene sidste år, hvor han blandt andet havde sin debut på Rust. Med sine vilde, relevante og samfundskritiske tekster er han med kometfart landet godt i hiphopmiljøet i det Københavnske. Med lyrik i en klasse for sig, er hans stemme så småt begyndt at runge i gader og stræder. ANTI fører dig med på et følelsesmæssigt kaos af dimensioner og et flow, som står skarpt. 
Anti har lavet musik i 2 år, men kan allerede skrive Ghettoblasterscenen på Roskilde Festival, Emergenza Finalen i Pumpehuset og Distortion på sit CV. Han har netop selv-udgivet sin tredje ep, Sanatorium.

I maj i år kom ANTIs nyeste single "Afrodite" og som altid er han i gang med en masse projekter og der bliver lovet vilde ting.
 

SUPPORT: MARTHA MAJ & ABEL
Martha Maj og ABEL forener et svævende vokalunivers med kort og kontant rap. Martha Maj er drømmeren - ABEL er bødlen. Sammen fører de lytteren ind i et musikalsk limbo, hvor tid og sted ophæves. Rappen udfolder et lyrisk tankespind, hvor uro og overskud smelter sammen i den autoritet, ABEL bærer frem i stemme og flow. Martha Majs rolige og sikre hip-hop-inspirerede vokal leder lytteren gennem dilemmafyldte farvande i spændet mellem det romantisk drømmende og menneskets primale lyster. Musikkens lydunivers er catchy, tungt og elektronisk snurrende, og udfordrer lytteren til at åbne op til sit dybeste sindslag og kampen mellem det barske og det smukke. 

SUPPORT: LACE
Kunstnernavnet er Lace. Stilen er amerikansk hiphop. Lace har rappet på amerikansk igennem flere år, og kom i Juli 2015 ud med ep'en Local Takeover i samarbejde med produceren Copen T. Lace kommer fra København, og hovedstaden er kilden til Laces inspiration og tekster. Han er kendt for sit originale ordbrug, samt legende flow, typisk på basstunge trapbeats.
Lace startede med at rappe i 2012, da han lagde sit første track på Youtube, og har siden hen lagt små onetake videoer op de sidste 6 år. I øjeblikket går timerne med at få nye udgivelser færdige og der er dansksproget sange på vej.