AraabMuzik | RUST

AraabMuzik

(US - natkoncert)

20 marts, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
80,- i døren / 80,- inkl gebyr i forsalg

Dette er historien om en mand og hans MPC sampler. Og det er en du gerne vil høre. AraabMuzik er hårdtslående beats i dramatiske rammer toppet med repetitiv synths i en veksling mellem det afpillede og fyldige. Han er hiphoppens hurtigste fingre, og publikum kan forvente en unik oplevelse, der blæser benene væk under dem.

Hvis du googler navnet AraabMuzik, vil du opdage et væld af videoer med Abraham Orellana, som hamrer løs på en MPC sampler, som en slager bag tønderne. Med sin adrætte behandling af maskinen skaber han rytmiske beat-mønstre og melodier med en variation af samples og andre lyde. 

Abraham Orellana har fået musik og melodier ind med modermælken. Produceren fra Rhode Island er influeret af sine dominikanske og guatemalanske rødder samt sit amerikanske hjemlands hiphop artister som Dr.Dre, Swizz Beats og Just Blaze, men er også kendt for smide technoide trance-elementer ind i mixet. 

AraabMuzik har arbejdet sammen med navne som blandt andre Azealia Banks, ASAP Rockys ASAP Mob, Danny Brown, The Diplomats og Capone-N-Noreaga. Og den amerikanske producer har begået en lang række mixtapes og ep'er, heriblandt gennembruds skiven Electronic Dream fra 2011 og senest mixtapet "For Professional Use Only".

AraabMuzik har tidligere gæstet Danmark, blandt andet i 2012 på det års Roskilde Festival, hvor han spillede en koncert som Soundvenue smed fire stjerner efter.