ARES + Casual Minors + Zebra Cruise | RUST

ARES + Casual Minors + Zebra Cruise

27 August, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20.30
Entré: 
40 KR.

ARES
ARES er en elektronisk pop-duo fra København, der består af Line Mortensen på synth og Louise Væver Andersen på vokal. Musikken udforsker den mere melankolske side af poppen, som bliver kombineret med catchy og simple melodier. Teksternes søgende og dragende univers afspejles i stærk vokal, drømmende kor-arrangementer og eksperimenterende beats.
Duoen har netop udgivet deres første single ”Change Your Mind”.

FB Event

 

Casual Minors 
Lyden af Casual Minors kan bedst beskrives med adjektiver som: mørk, grynet, dyster og jagende. Inspireret af afdøde rockstjerner og internetkulturer, kombinerer Casual Minors poweren fra moderne hiphop med kapaciteten fra elektronisk musik. Resultatet er kunst, nyt og en lyd, som ikke er hørt før. Det er skabt i forsøget på at løsrive sig selv fra komforten, som styrer musikindustrien i dag. 

FB Event

 

ZEBRA CRUISE
Zebra Cruise  har kendt hinanden siden tidernes start og drives af energi. Og netop energien er i højsædet i gruppens musik, den er essentiel og trodser det stille univers. Zebra Cruise er guided af facination, bestemte stemninger og skaber med samples og bidder af lyd musik efter bandets smag. Kreativiteten huserer, og resultatet er Hip-Hop. 

FB Event