Ataf Kawaja | RUST

Ataf Kawaja

(natkoncert)

25 April, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60

Den erfarne rapper er ikke bleg for at tage bladet fra munden, når han serverer sin ærlige rap. Oplev Ataf Kawaja i aktion, når han denne aften leverer en natkoncert.

Den erfarne rapper Ataf Khawaja, der tidligere har gæstet Rust, har siden siden hiphoppens spæde indtog i Danmark tilbage i 80'erne skrevet musik. Han har pakistanske rødder og er opvokset i Vanløse, hvor han startede sin karriere. Ataf Khawaja har rappet på både engelsk og dansk, men det var kærligheden til det danske sprog, der skulle ende med at forme hans karriere fremadrettet.

Ataf Khawaja fik sit store gennembrud i 2005 med debutalbummet Paraderne Nede og ikke mindst singlen "Sommerfugl". Ataf Khawaja sætter samfundets tilstand på dagsordenen og er ikke bange for at tage bladet fra munden og ofte med udgangspunkt i hverdagsbilleder fra sit eget liv og pakistanske baggrund.

I 2009 udgav han album nummer to Galleri, og herefter tog Ataf Khawaja en pause fra musikken, hvor tiden er blevet brugt til at kigge indad og forme et nyt udtryk. I 2012, efter længere tids fravær, landede så singlen "Let's Go". Sideløbende har Ataf Khawaja samarbejdet med andre store danske hip hop navne, heriblandt Jokeren, Den Gale Pose og Clemens.