Backpocket + Blue Demon + The Bleak | RUST

Backpocket + Blue Demon + The Bleak

24 september, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

THE BLEAK 
THE BLEAK er mødet mellem groovy London-inspirerede beats og storladne kompositioner. Det er rå guitarer, energiske trommer og svævende synthflader. Det er beskidt, når det skal være beskidt, men samtidig ikke bange for at være hudløst ærligt. Den København-baserede kvartet har gennem de to frontmænds, Frederik Milland og Jonas Hosbond, sangskrivning fået defineret deres egen lyd, stil og udtryk med en allestedsnærværende energi og en tydelig kærlighed til musikken.

Bandets debut ep vil blive præsenteret på aftenen.

FB Event

BLUE DEMON
Søskende-parret Jakob og Maria Viskinde har forenet deres alsidige, stærke sangskrivning i et dystert nattelivs-scenarie, der giver én rystende bas i mellemgulvet og hår, der rejser sig på hovedet. Med rockaner og 80’er-vibes forenes her passion og ungdom med fuldt band i særlig live-konstellation. Gruppen er aktuel med deres debut ep Sphere of Rock'n'Roll, der indkapsler den københavnske nat i et drømmende flow af synthezisere og skramlede basriffs med en gennemborende klar vokal på toppen.

FB Event

BACKPOCKET
Backpocket er en kvintet der spiller en fusion af pop, rock og funk. Bandet hiver inspiration fra alt fra Red Hot Chili Peppers og U2 over The 1975 til Vulfpeck. Det er fem drenge som ikke er kræsne hvad angår musikalske påfund. De lever efter den mentalitet at alt skal prøves af rent musikalsk, så stemningen i hver enkelt sang er intakt, og den røde tråd stadig binder numrene sammen. Så, om du er til pop, rock, jazz, funk eller noget helt femte, vil der helt sikkert være noget for dig, for der er kælet for detaljerne, og med poppede omkvæd og en intens og autentisk live energi, kan der ikke undgå at gå ild i dansegulvet.

FB Event