Produktionen & Svend Spyt + Blodsport + Balthasar | RUST

Produktionen & Svend Spyt + Blodsport + Balthasar

29 juli, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Balthasar
Den københavnske MC, Balthasar, ønsker at udvide horisonten for den tematiske del af hiphop-genren. Hans tekster varrierer fra det indadvendte over til det mere spøgefulde og sjove univers. Den bredere hensigt er at indføre en ny kunstnerisk fordybelse i genrens forskellige udtryksmåder. Hans musik toner derfor ofte frem med/som latterliggørelser af de kommercielle og prætentiøse tendenser i musikbranchen - såvel som i samfundet.

En speciel og særfølt interesse for freestyle-rap har været grundlæggende for Balthasars udvikling som rapper. Han har igennem tiden deltaget i en række forskellige freestyle-arrangementer, hvor han blandt andet kæmpede sig til finalerunden i Mc’s Fight Night 2006 og 2007. Sammen med Mund de Carlo har Balthasar også deltaget i en masse små freestyle-arrangementer, der har været med til at udvikle ham på det tekniske niveau. Freestyle-rappen er nu en sideinteresse for Balthasar, da tekstskrivningen og lyrikken til hans egne numre fylder mere og mere.

FB Event

Blodsport
Blodsport er en gruppe bestående af Makaber, Architech/Poltergeist & DJ Endless Critic. Det er hårdtslående, kompromisløs boom bap hiphop med inspiration fra klassisk filmkunst, historiske begivenheder, personlige oplevelser, tanker og ikke mindst tung, snavset 90’er hiphop.

FB Event

 
 

 

Produktionen & Svend Spyt
Produktionen består af en producer og en rapper, som bestræber sig på at gøde hiphoppens rødder i form af musik med inspiration fra guldalderen og dansk undergrundsrap. På den lyriske side er der sat stor fokus på komplekse rim-strukturer og kryptiske tanker leveret med sjæl og selvsikkerhed. Deres beats er old-school, samplebaseret og til tider melankolske. På denne aften har de hevet Svend Spyt med på scenen som backup. 

Svend Spyt er et rustikt hiphop-hoved, der ihærdigt prøver at levere sine tekniske linjer gennem den gyldne 90'er-lyd. Sidste år udgav han sit debut-solo-album, Luna Aurea. I år arbejder han også på en plade med svenske producer, BBZ Darney. Svend forsøger altid at bringe sublim, indholdsrig lyrik med dybsindige referencer. 

FB Event