Bande de Los Apaches + Capouches + Hawaii | RUST

Bande de Los Apaches + Capouches + Hawaii

01 August, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Bande de Los Apaches
Bande de los Apaches er lyden af en affyret seksløber, et drive-by på motorcykel og en barstol kylet direkte i hovedet på dig. Man er hensat til Quentin Tarentinos univers i Jackie Brown eller Pulp Fiction, Venice Beach i 70’erns USA og en svedig klub med et fyldt dansegulv. Hurtige guitarer, hæsblæsende saxofon og livlige trommer karakteriserer Københavns nyeste skud på surf stammen. Surf’s up!

Capouches 
Kvintetten Capouches beskriver bandet som en leg, der er svær at sætte ord på. Det er ægte junglemusik med blæs, rasl og skrål, der vil få publikums fødder til at danse. Hotte latin rytmer bakket op af lyden af søde reggae guitarer og catchy bas akkompangeret af lokkende blæsere. Kompositionerne er eksotiske og en aften med Capouches på scenen er der garanti for sydenlansk varme, groove og masser af spice. 

 

Hawaii 
For de fleste forbindes Hawaii med sandstrande og tropiske drinks serveret i hængekøjer under palmetræets skygge. Derfor kan det undre, at fire københavnske gutter i 20'erne, hvis musikalske rødder er solidt plantet i rockmusikken og derudover intet tilhørsforhold har til det polynesiske ferieparadis har valgt Hawaii som bandnavn. Men netop denne ironiske distance afspejler den musikalske tilgang, der driver dem: Lad genrerne flyde sammen uden for meget selvhøjtidelighed. Musikken krydser derfor mange inspirationskilder: Beskidt stoner rock parres med energisk britpop, der bankes ind med 70'er soloer. Hawaii er ikke et niche-band. Musikken giver plads til både hipstere, hippier og headbangere.