Behind the Beard + Parlør + Dingo&Fresco | RUST

Behind the Beard + Parlør + Dingo&Fresco

17 september, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

DINGO&FRESCO
Dingo&Fresco har længe prøvet at smide sin musik ud, men de bliver altid for fulde. Derfor er det kun de mennesker, der er kommet til koncerterne, som kender teksterne, men derfra kan man ik få omkvædene ud af hovedet igen. Deres musik har født en ny genre, som de selv er alene om at være i, nemlig Bodega Rap. Universet er lille, alkoholmængderne er enorme og livet går ud på at være fuld og holde sin fest - ganske enkelt.

De har igennem det sidste år varmet op for Twista, Pede B og har spillet 2togange på hiphopfestivalen BoomBlastar, hvor de har haft fuldt hus. Derudover spillede de 4 dage i træk på Roskilde Festival i Camp Bodega, simpelthen fordi det hed Camp Bodega. Dingo&Fresco er en vodkafest du IKKE ønsker at gå glip af. Så tag din gulddame i hånden og kom op forreste og smag musikken.

FB Event

PARLØR
Parlør er den sentyveridiotiske sammensmeltning af Public Enemy og en ung Kim Larsen. Med maskinpistolsrap og crooner-kaos tager rapduoen dig gennem en fuldskab på flugt fra familieliv og forventninger. Tidligere har rapperne Kilo Peter og Pelle stået bag den satiriske youtube-sensation RapAvisen, mens sidstnævnte opnåede en semifinaleplads ved sidste års MC's Fight Night. Den 22. oktober er de aktuelle med en ny ep på alle digitale platforme. Glæd jer til dansabel apati, fængende hooks og samfundskritisk sing-a-long.

FB Event

BEHIND THE BEARD
Efter er at have tilbragt en del år i deres genbrugsmaterialebyggede kælderstudie i København var Behind The Beard, bestående af produceren CXL og rapperen Last Breath, den 24. marts 2016 klar til at lade deres første ep 1st Things First. Den skæggede duo leverer holdningspræget elektronisk rapmusik, der både lægger op til at svinge med hofterne og nikke eftertænksomt med nakken. 

”Jeg har altid været inkarneret rapentusiast og –fan med stor forkærlighed for 90’er hiphop, og Josef har en stor passion for den elektroniske musik og dens mange nuancer. Behind The Beard kan ses som resultatet af en legestue mellem disse to musikalske ståsteder.” – Simon Mikdal Andersen alias Last Breath. 

”Ja, og nu har vi været ude at spille et par koncerter, hvor folk har taget virkelig godt imod vores sange. Det, at publikum godt kan lide musikken og synes vores lyd er interessant, giver os en god følelse af, at vi ikke er helt på afveje. Vi laver musik, som vi synes er fed, og så er det jo super lækkert når andre er enige.” – Simon Josef Nielsen alias CXL. 

FB Event