Rust Live | RUST

Rust Live

Boye & Sigvardt + Zinity + Owkey + Caprii

10 Juni, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

BOYE & SIGVARDT
De to unge DJ/Producers, Boye & Sigvardt, begyndte begge deres musikalske karriere i en ung alder med at spille klaver og trommer. I dag er Boye & Sigvardt hhv. 17 og 18 år, og har allerede spillet en masse i hele København. I deres seneste gigs har de bl.a. headlined Enzo og spillet til Danish Deejay Awards 2017. De to unge mænd har snart arbejdet sammen i 1,5 år, og fortsætter sammen med at opnå nye højder - både inden for deres musikproduktioner, men også deres evner som DJ. Boye & Sigvardt syn på musik: ”Vores inspirationskilder er meget forskellige. Det handler om, at skabe noget unikt og up-tempo musik som vil fange publikum. Vi vil gerne sprede gode vibes!” De er begge selv blevet ’fanget’ og lever og ånder nu for musikken.

FB Event

 

 

ZINITY
21-årige Zinity har siden 2009 arbejdet hårdt på udvikling af sine produktioner. Han vandt Emilio - PAPI konkurrencen, og har siden udgivet sit officielle remix af Miss Daisy, af Ilang, som for nyligt blev spillet på engelske radio stationer. Hans musik har været forbi Lithavn, England, og Amerika, og gæster i Danmark kan forvente et elektronisk sæt på Rust.

FB Event

 
 

 

OWKEY
Den danske DJ og producer Owkey, leverer et elektronisk mix mellem trap, future bass og house i et massivt liveshow. Owkey består af den danske kunster Lasse Godtkjær, og projektet blev startet tilbage i december 2016, hvor han udgav sin første single, som har rundet mere en 1 million streams. Owkey arbejder på at færdiggøre en masse ny musik, som bliver udgivet i løbet af året og han vil vise en masse ny musik når han gæster Rust. 

FB Event

 
 

CAPRII
Caprii er dansk producer/DJ, der primært har sine rødder i den hårde og mere undergrunds side af elektronisk musik. Han udgav sin debut EP ’A Rebels Voice’ tilbage i februar med formål om at invitere alle med ind til hans emotionelle verden af musik. En verden bestående af mørke nætter og regnbue fyldte dage, hvor man kan lade sine tanker flyve hen på lige hvad lyster.  Med rosende ord fra artister såsom David Heartbreak, 4B, Boxinlion, MORTEN etc. er Caprii allerede godt på vej. Hans shows består af masser energi i både form af tung bas og masser af upbeat tempo, med et twist af hiphop og pop. Han gør det næsten umuligt for det normale person at holde fødder og nakke i ro under hans dynamiske shows. 

FB Event