AyOwA Single Release + Binocular Vision + Escape of The Bone Robot | RUST

AyOwA Single Release + Binocular Vision + Escape of The Bone Robot

13 maj, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

AyOwA
AyOwA er en debuterende duo, opstået ud af et musikalsk samarbejde mellem to gamle venner - Nicolai Kornerup (Shanghai, Ufornia) og Hannah Schneider (Hannah Schneider, Sinusstøv). AyOwA er elektronisk musik med en legende tilgang i produktion, og umiddelbar i melodi og tekst.

Debut singlen “Sommer” er skrevet i en kælder i Valby i en sommer, der aldrig satte igang, hvilket førte til musikalsk eksperimenter med modularsynthesizere og gamle båndmaskiner. Det er en håbefuld og drømmende sang om en længsel efter en sommer, hvor skønhed, smerte og mystik vil mødes i en melankolsk lykkerus.

Et sted mellem forbillederne Cocteau Twins, Michael Simpson og Aphex Twin ulmer AyOwA i det begyndende tusmørke. AyOwA har i foråret ligget i de maksimale 8 uger på P3 barometeret med nummeret “Sommer”, som nu bliver udgivet som deres første single.

FB Event

Escape of The Bone Robot
Escape of The Bone Robot er fuld af ambiente og melankolske vibes, med inspiration fra alt mellem Brian Eno, Massive Attack og Boards of Canada. Bandet forsøger, så vidt som muligt at skabe deres eget univers, man kan lade sig rive med i og drømme sig væk i. Fra deres planet prøver de så vidt så muligt at eksponere deres vildfarelse og dele den med os.

FB Event

Binocular Vision
Binocular Vision er en duo bestående af Astrid, Peter og en mængde elektroniske instrumenter. Deres univers består af få lydelementer, som tager den tid, de tager. De hiver publikum med ned under overfladen og lader dem dykke rundt i en anderledes lyd og en lille smule i tekster om deres liv og betænkeligheder.

FB event