Blå Nætter + We At Sea + EKUA | RUST

Blå Nætter + We At Sea + EKUA

21 november, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Blå Nætter
Blå Nætter spiller ny dansksproget folkpræget rockmusik, der, kombineret med et blueset tempo, skaber en rå og bundærlig rocklyd. På den måde placerer rockpoeterne dem direkte imellem mørk lyrik og god dansk hygge, og gruppen inviterer dermed ind i et univers skabt af det bedste fra begge verdener.

FB event

We At Sea
Kvinden bag We At Sea er sanger og sangskriver, Rebekka Søndergaard Mortensen, og hun udgav d.11 september i år sin selvbetitlede debut ep We At Sea med fem stærke numre. Musikken bevæger sig inden for genrerne indie, pop og folk, og skaber en melankolsk og rørende lyd med Rebekkas kraftfulde og lyse vokal, der passer godt til de svævende melodier. Ep'en har fået meget ros og er anmeldt med 4 stjerner fra musikbloggen Bands Of Tomorrow, og 3,5 stjerner fra Poplish under overskriften "En spirende musikalsk rose". Rebekka har rødder på Færøerne, hvor singlen "We at Sea" hitter lige nu, og er i A-rotation i den Færøske radio.

FB event

EKUA
Med inspiration fra soul og r'n'b bærer EKUAs musik præg af harmoniseringer og hverdagens issues som kærlighed og frihed. EKUA er en 23 årig københavnsk sangeringe med ghanesiske rødder. De sidste to år har hun bla. arbejdet sammen med musiker og producer PappiMann (Blær Records). Det har resulteret i flere dansksprogede singler, hvor musikken har haft aner i bla. reggae, hiphop og soul. I forbindelse med koncerter, spiller EKUA sammen med bandet Family Business, som også har sin inspiration i neo-soul, reggae og hiphop.

FB event