Blær Records Showcase + C.Rou + Canna Man & Dark Matter (feat. DJ Wernz) | RUST

Blær Records Showcase + C.Rou + Canna Man & Dark Matter (feat. DJ Wernz)

26 november, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

CANNA MAN & DARK MATTER (FEAT. DJ WERNZ)

”I en tid hvor ufarlig og poleret pop dominerer mainstream lydbilledet leverer de musik med nerve, kant og realisme”,”Hardcore lyrik møder rå hip hop beats”.

Epen Industry Insurgents er et samarbejde mellem to velkendte skikkelser i den danske hiphop undergrund, Dark Matter aka Vibranium Man (Joseph Agami) og Canna Man. Begge er kendt for et intenst og kompromisløst rapudtryk blandet med en skarp kritik af musikindustrien og den gældende socio-økonomiske samfunds orden. Alt dette krydres med battle rap attitude. såvel som gadens og blokkens filosofi.

Canna Man & Dark Matter har begge været involveret i hiphop kulturen i et utal af år. Dark Matter siden 1989 som en del af Agami rapklanen og Canna Man siden 1996, i en del forskellige konstellationer, men mest nævneværdigt som en del af det hedengange Avignon Clique. Efter at have mødtes igennem rapkollektivet AOD (Army of Darkness) i 2012, har de nu dannet det digitale pladeselskab Camarilla records som et led i deres udvikling som uafhængige kunstnere. Med sig denne aften på Rust har de DJ Wernz.

FB Event

 
 

C.ROU
C.Rou er en hiphop artist, der er igang med at skabe et navn for sig selv i den voksende rapkultur ved at sprede sprøde vibes både indenfor og udover Danmarks grænser. Med rødder i hiphoppens guldalder, 90’ernes NYC boombap, leverer C.Rou et skarpt flow og reel lyrik over jazz inspirerede instrumentals. Samtidig udvikler han sig sammen med den moderne rapstil og demonstrerer alsidighed indenfor musikken. I den unikke kombination af boombap og iskolde rim over trap beats, efterlader C.Rou publikummet ekstatiske. Brandvarme bangers i kombination med neck-snapping hiphop erm hvad man kan forvente fra den ydmyg, men selvsikre C.Rou. 

FB Event

 

BLÆR RECORDS
Blær Records rykker ind på Rust med en showcase, hvor du kan få ørerne i en gruppe kreative individer bestående af:

SLEM
Et af de nyere skud på den danske hiphop scene og i Blær Records. Er lige nu aktuel med Skud I Tågen, som ud over at kunne findes på alle digitale medier også er tilgængelig på CD.

DREAS
Dreas er ligeledes et nyere medlem i Blær Records og har udover det også del i rap grupperne De Rygeste og Corre Caminoz, hvoraf sidstnævnte for nyligt har udgivet deres debutplade Lige Ud Af Mexikosmos.

QUIZ
Med Quiz får du en finurlig lyriker, som har floreret i undergrunden. I øjeblikket arbejder han på sin debutudgivelse.

MOISEN
Moisen har været fast inventar hos Blær Records siden starten, men først for nyligt tog han springet som MC. 

PAPPIMANN
PappiMann har figureret på forskellige scener de sidste år. For nyligt har han udgivet opsamlingspladen Tabte Drømme.

FB Event