The Bleak + Pelle Paugan + Monograams | RUST

The Bleak + Pelle Paugan + Monograams

06 Juni, 2015
21:00
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

The Bleak
Påvirket af kunstnere som Jack White, Arctic Monkeys og Coldplay er The Bleak et dansk band med ægte britisk mentalitet og attitude. Efter at have startet samarbejdet med produceren JET og hans selskab Adlon Records i efteråret 2013, har bandet gået igennem en udvikling, der har taget raketfart. Efter udgivelsen af singlen "Static Noise" har bandet, der tidligere har gæstet Rust, fået fat i hvem de er og hvordan de skal lyde; Rå og fængende sange med tunge guitarer og energiske trommer, men i høj grad også melodiske sange, hvor der også er plads til inderlighed og de virkelig store øjeblikke. 

Pelle Paugan 
Pelle Paugan har haft musikken med sig stort set hele vejen. Først mødte han guitaren, senere mødte han mikrofonen og har lige siden skrevet sine egne tekster og musik. Solo-karrieren blev kick-startet i 2014 med single "Alive and Free", en collage af adskillige årtiers særkende, kogt ned i et stykke velkreeret og fængende vellyd. Universet henter inspiration fra disco, soul, funk og pop, og det centrale fundament i Pelles sangskrivning er, at musik skal føles frem for genrebestemmes. Pelle Paugan arbejder i øjeblikket på ep'en "Let's Go Back", som forventes ude snart

Monograams 
Monograams er et melodisk rockband med base i København. Besætningen består af fire unge fyre, som baserer deres musik på catchy pop og udvider lydspektret med store støjflader og guitarriffs. Med en stram rytmesektion og behagelige vokalharmonier er der lagt op til alt fra både fjerlette til dansable numre. Musikken skabes ud fra mange forskellige inspirationskilder, der dækker bl.a. Deerhunter, Mac DeMarco og The War on Drugs.