Wild Forest Single Release + The Colour + Woyzeck | RUST

Wild Forest Single Release + The Colour + Woyzeck

28 maj, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Wild Forest
Rockbandet Wild Forest debuterer med første digitale single release d. 23. maj og holder derfor releasekoncert på Rust. 

Et nyt rockband på den danske scene, som skiller sig ud med et forfriskende varmt og atmosfærisk lydunivers. Med en bred vifte af inspirationskilder fra hårdkogt Rock ‘n Roll til cremet Soul og Folk via tidens psych-genfødsel er Wild Forest lyden af et band, der har fundet ind til kernen af deres egen unikke stemme. 

Tag en dyb indånding, hold vejret og dyk med ned i Wild Forest’s univers. Historien starter her! 

FB Event

Woyzeck
Under asfalten i Herning har 6 unge mænd skabt noget. Nogen har kaldt det symfonisk elektrorock, andre reggae cabaret, men selv kalder de det bare Woyzeck

I forsøget på at skabe en ny lyd og frigøre sig fra de gamle dogmer, kigger drengene mod de dybeste afkroge af musikgenrerne, og de mørkeste hjørner af deres egen kreativitet - dér hvor de mest rustne og raffinerede idéer findes. Det ender ud som en sammekogt, dansktalende og elektrisk hybrid mellem mersey-sound og baggårdsrabalder, hvis drengene altså selv skal prøve at definere det. 

Men det er netop denne fascination for det udefinerbare, som har været omdrejningspunktet for projektet. Det er et forsøg på at spænde rammerne for det musikalske lydbillede helt ud til bristepunktet, og måske også over. Dette er slaget, som har hevet Woyzeck ud på slagmarkerne, og resultatet er nu modent til at møde omverdenen. I efteråret vandt de Spil Dansk Talentpris på 10.000 kroner, og efter en tur i studiet, er Woyzeck nu at finde på musiktjenester med 3 færdige numre. Men de er kun lige begyndt. 

FB Event

 

 

The Colour
The Colour spiller original retro-funk, støvet porno-soul og svedig 70'er disco, alt sammen med et moderne twist og en frisk lyd. Musikken er en smeltedigel af inspirationskilder som Earth, Wind & Fire, Curtis Mayfield, Brothers Johnson og mange andre, og garanterer derfor at sætte gang i både fødder og hofter. Forvent et farverigt lydbillede præget af jazzet el-klaver, fræk wah-guitar, groovy bas, spændstige trommer og lækre vokaler.

FB Event