Blue Rebel + Evolution of Me + Without Voodoo | RUST

Blue Rebel + Evolution of Me + Without Voodoo

02 April, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Without Voodoo
Without Voodoo er et progressivt rockband fra København. Skæve taktarter og vekslende dynamik er i højsædet, samt et tekstmæssigt univers, som fokuserer på en generel rodløshed og det vanvittige i mennesket. Med deres EP ”Through the Wringer” og nyskrevede sange i ryggen, er bandet tændt på at komme ud og give den gas. Det bliver et tight og nervefyldt show, hvor tung og aggressiv energi går hånd i hånd med intelligent rock. 

FB Event

Evolution of Me
Her er tale om et par ganske unge gutter, som man ligeså godt kan se at få oplevet inden de overtager de danske og internationale musikfestivaler med deres vanvittigt velspillende, tight 'n funky alternative rock med tydelige grungeinspiration. Det er storladent, interessant og særdeles medrivende. Og så er det præcis dét, man ikke vidste man burde have oplevet for længe siden.

FB Event

 

Blue Rebel
Blue Rebel er en Rock-trio bestående af Thomas på bas, August på trommer og Oliver på guitar og vokal. Genren er en blanding af garagerock og alternativ rock, hvor de får melodiske og tekniske elementer med ind i rocken. Bandets fokus ligger på at blande et catchy riff som rammer en bred gruppe, men som samtidig også udfordrer lytterens musiske synsvinkel. Bandets grundkilde udspringer fra det hårde og rå lydbillede som regerede i de tidlige 90'er. Hvis I er til melodiske hooks med en rå sound, så kom og lyt med. 

FB Event