Boogie Juice 4 års Jubilæum | RUST

Boogie Juice 4 års Jubilæum

Cars10 + DJ Whut + ParticleMan + FMD + ZadeOne (Natkoncert) + Deep Bassment

30 september, 2016
23:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

"Peace, love & having fun!" Soundsystemet Boogie Juice har bragt sprøde tunes til det københavnske nattliv i fire år, og det skal selvfølgelig fejres med jubilæums brag.

Boggie Juice udgøres af de erfarne kræfter, DJ Cars10 og DJ Whut, der tilsammen kan skrive mere end 25 års erfaring bag pulten på CV'et.  Med Boogie Juice får du rap, funk, soul disco boogie, r'n'b, reggae og latin leveret med sikker hånd. Det er tracks, der rummer funk og sjæl, og til en Boogie Juice fest, bliver du taget tilbage til dengang, hvor der blev sunget om kærlighed, de gode tider og de hårde tider. Musik der ramt de to bagmænd, som deres koncept er skabt på baggrund af. Det er fester, hvor du kan få ørerne i en bred vifte af genre, som har inspireret hiphop og rap-kulturen, som vi kender den i dag.   

Boogie Juice har efterhånden sat et soldt aftryk i det københavnske natteliv og deres gæster vender tilbage igen og igen, for at opleve den særlige stemning og vibe, Boogie Juice formår at skabe. Og den stemning har de skabt rundt om i hele København og Danmark. Den 30. september bringer Boogie Juice den i en særlig udgave til Rust, når de fejrer 4 års jubilæum.

Det er er ren kærlighed til hiphop, respekt for kulturen og dem der har lagt byggestenene.

Der er reception med fri bar i øl i Bassment fra 23.00 - 00.00.

Mainfloor:
ParticleMan + FMD + ZadeOne (Natkoncert)
Cars10
Dj Whut
 
Azpecialguets
Harrison Heat
Just Jacob