The Brazierlights In The Window + White Heat + Polio | RUST

The Brazierlights In The Window + White Heat + Polio

31 juli, 2015
21:00
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
60 kr.

Brazierlights In The Window 
Brazierlights In The Window udgøres af Anton Rank og Perry MacLeod Jensen. Missionen er en musikalsk jagt efter glæde, eurofori og emotionel kontakt i overvældende by. Idolerne tæller navne som Flaming Lips, Animal Collective og Beck, som alle har en distinkt plads i duoens musik. BITW lydunivers består af på en og samme tid drømmende og larmende guitarflader forenet med synths og vokal som former bandets smukke og eksplosive lyd.

White Heat 
White Heat er et rockband fra København. Sangene er båret af gode popmelodier med højt tempo og garage-rå kant. Der trækkes tråde til både 80'er punk og New wave såvel som 90'ernes britpop. White Heat forener det eftertænksomme og følsomme med potente engergiudladninger.

Polio
Polio er en energisk og dynamisk nomade-rock trio. Gennem deres melankolske og udfordrende sangmelodier, tunge 60'er inspirerede guitar riffs, urolige og vandrende bass grooves og hårdtslående jazz-rock trommer udgør de et københavnsk band, der forener det danseglade såvel som det rock elskende.