CÈCI + ROAMING + Shanghai Lulu | RUST

CÈCI + ROAMING + Shanghai Lulu

23 oktober, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Shanghai Lulu
Shanghai Lulu er smeltet sammen med deres københavnske søsterband, Ekkofabrikken. Sammen spiller de sange i nye, og ellers utænkelige udgaver, og publikum kan trygt glæde sig til masser af sommer og chorus guitar, når de to bands mødes og eksperimenterer med et nyt forenet udtryk. I fælleskab trækker de to bands på lyden af Mac Demarco, Lower Dens og 80'ernes Kim Larsen.

FB event

ROAMING
ROAMING er en kvartet fra Aarhus og København, der spiller længselsfuld indie-rock med inspiration hentet fra navne som Death Cab For Cutie og The National. Rummet omkring musikken fylder meget i bandets lydunivers, der på én og samme tid er skramlet og storladent. About Time er navnet på bandets debut-ep, der er resultatet af et samarbejde med den svenske producer Tobias Hellkvist og som udkommer vinteren 2015.

FB event

 

CÉCI 
CÉCI er 22-årige Cecilie Dahlin, som skaber tryllebindende trancemusik med modstridende trappede beats, kantede industrielle lyde og hypnotiserende melodier, der blandes med skrøbelig vokal og skæve spoken words, som sniger sig ind under huden og tryllebinder. Hendes track "Kill me", som er det eneste fulde nummer CÉCI har delt på nuværende tidspunkt, der florerede blandt ugens Top Tracks hos Soundvenue samme uge det landede.

FB event