Camilo & Grande | RUST

Camilo & Grande

Natkoncert

22 juli, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Reggaeton-duoen Camilo & Grande serverer en glohed blanding af sydlandske rytmer og dansksproget lyrik. En ny lyd, der inspirerer til at gribe nuet, og hvor varmen regerer hele året.

Camilo & Grande stødte sammen på en dansegulv tilbage i 2008 i en spontan og venlig rapbattle på spansk. Via fælles og individuelle rejser har duoen gjort hele kloden til deres kreative legeplads. En legeplads som Camilo & Grande blandt andet viser frem i deres videoer og som er præget af løssluppenhed samt et ønske om at sprede mere livsglæde. 

Duoen har blandt andet nået finalen i KarriereKanonen i 2013, hvor de i den forbindelse spillede koncerter på både det års Spot Festival og Smukfest. I 2014 udgav de singlen ”Røgsignaler” feat. Klumben, der gik guld sidste efterår. Camilo & Grande står også bag tracks som "Gir Dig", "Ny Champagne" og senest "Lucky Luke", hvor duoen har sat tempoet lidt ned.

Camilo & Grande har tidligere foldet sine solskyssede hits ud på Rust, og der kan stilles garant for et vuggende og varmt dansegulv.