Camp Lo (US) | RUST

Camp Lo (US)

Natkoncert

29 April, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
80,- + gebyr i forsalg / 100,- i døren

Der er dømt catchy rim og tilbagelænet rytmik på Rust den 29. april, når legendariske Camp Lo rammer Rust.

Camp Lo er legendarisk og klassisk hiphop. Den amerikanske hiphop duo blev etableret i 1995 og består af rapperne Sonny Cheeba og Geechi Suede eller rettere Saladine Wallace og Salahadeen Wilds. 

Camp Lo gjorde sig for første gang bemærket med deres catchy rim og tilbagelænede rytmik på soundtracket til The Great White Hype med deres track “Coolie High”. Efterfølgende spyttede de deres nok mest kendte single ud “Luchini” BKA “This Is It”, som hvilede solidt på et sample fra Dynasty’s “Adventures In The Land Of Music” tilført Camp Lo’s sprøde Rapflow.

Gruppen skiller sig også ud ved at anvende Blaxploitation og dadaistisk slang på deres udgivelser, som hovedsageligt er inspireret af the Bronx i New York, hvor gruppen har sit ophav. Camp Lo har formået at holde sig relevante med deres stilsikre produktioner og referencer til 90’erne samt samarbejdspartnere som Pete Rock, Digable Planets, De La Soul og en afstikker til Will Smith, er de et stydeligt bevis på at kontinuitet, kvalitet og hårdt arbejde betaler sig.

I 2015 udgav de deres stærkt efterspurgte Ragtime Hightimes album, der atter kickstartede interessen for de to veteraner. Albummet er blevet mødt med rosende superlativer fra hiphop verden og ikke uden grund.

Du kan roligt sætte forventningerne i vejret og skænke dig selv en gin & juice og forstille dig selv cruisende i escaladen, mens du nikker med nakken, inden du svinger forbi Rust til april.

18 + Husk gyldigt billede ID

Billetsalget er startet via Billetto.dk