Canblaster (FR) | RUST

Canblaster (FR)

Natkoncert

04 september, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Dj, producer og Club Cheval bagmand Cédric Stevens aka Canblaster sætter natklubben på den anden ende med smældende fransk bas, når han rykker indenfor efter at sensommerens lækreste streetparty går på hæld på gaden.

Den allestednærværende Canblaster har med sin ubesværede ferme fusion af fransk electro, uk bas og hårdt fodarbejde lagt alle klubber på sin vej ned.  Mød dansegulvets fremtid. På Rust.

Canblaster begyndte allerede i teenageårene at lege med lyd og fundamentet for han virke som dj og producer blev lagt som musikproducer for computerspil. Canblaster debuterede med Jetpack tilbage i 2010, året efter sendte Master Of Complication på gaden, der fik både lyttere og kritikere til at tabe kæberne i ren begejstring. Ep'en kredser om konceptet tid og indeholder samples af en million forskillige bider af tid, et stykke arbejde der skaffet franskmanden mange beundrende øre og blikke. Med ep nummer tre Infinite viser Canblaster sin alsidighed som producer med fløjlsagtige r'n'b vokaler på en bund tunge elektroniske beats.