CAS Releaseparty | RUST

CAS Releaseparty

Natkoncert - support: Izhar Iz + Suprise act

13 Juni, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Navnet er CAS, og projektet er gratis ep-mixtapet med titlen "G*A*M*C Vol. 1 - Komplottet", som er det første ep-mixtape i en trilogiDet er releasefesten.

G*A*M*C er et særligt projekt med et særligt koncept serveret lige fra leveren, med en indlevelse og sult som ikke er hørt længe i dansk rap – Og dette er ikke mærkeligt, da CAS har oplevet ufatteligt meget siden sidst.

Forkortelsen G*A*M*C refererer til Greven Af Monte Cristo, og trilogien vil overordnet set bære tydeligt præg af det kendte plot fra Alexander Dumas’ roman af samme navn. Der er her tale om et opgør med fortiden.

G*A*M*C vil præsentere lytterne for selvrefleksion, vrede, observationer, rå energi og søgen efter en mening med det kaos som CAS i en længere periode har været opslugt af. Du vil således kunne følge CAS igennem hans personlige tragedier, samt op- og nedture i livet og hans karriere, hvor han som ”Greven” bliver offer for et be­dragerisk komplot skabt af folk omkring ham, folk tæt på ham og af hans egne dæmoner og paranoia. En kamp mod social arv, en hektisk løbebane samt de ting i livet man ikke selv er herre over.

G*A*M*C, Komplottet Vol.1 forener ærlig og rå storytelling med et unikt, nytænkende flow og en opdateret og videreudviklet lydside produceret af talentet JChrist. 

Releasedato på G*A*M*C Vol.1 er sat til 20 maj.