The Consolation Pladerelease + Bells & Bones + The Woody Crushburn | RUST

The Consolation Pladerelease + Bells & Bones + The Woody Crushburn

07 marts, 2015
21:00
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40

The Consolation
Københavner-bandet The Consolation blev dannet tilbage i 2010 under navnet Rough Sketch Consolation og fik hurtigt placeret sig godt på den lokale folk-rock scene. Gruppen kombinerer velspillede melodier, ærlig lyrik og en varm "Americana" lyd med nordisk melankoli. I 2013 landede deres debutalbum Ghosts & Wolves, som fik airplay på de nationale radiostationer. Siden da har bandet arbejdet på at udvikle sig musikalsk, give deres lyd mere dybde og kant. Væk er de "Rough Sketches", det her er "The Consolation". 

Gruppen er nu ved at være klar med opfølgeren til debutalbummet og på denne aften lufter de deres nye numre og fejre albummet med en pladerelease.

Bells & Bones
Med rødder i singer/songwriter traditionen og inspiration fra øst leverer Bells & Bones nærværende nordisk country. Musikken har en genkendelig klang med legende tekster og skarpe harmonier. Bandet blev dannet i 2012 og netop nu aktuel med deres selvbetitlede debutalbum.

The Woody Crushburn 
The Woody Crushburn lader rock, country og folk mødes i et melankolsk univers, hvor den gode melodi fungerer som rygraden i kvintettens musikalske univers. Lydbilledet er præget af velspillet lap steel, en vokal med selvbevidst følsomhed, skarp guitar og kontant tromme- og basspil. Det er rytmesektionen i The Woody Crushburn, der driver kompositionerne mod deres egne musikalske mål, om en selvstændig blanding af genrerne. Gruppen er aktuel med ep'en "Coming Around".