Daakiki + Râmin Royal + Anti + Way. | RUST

Daakiki + Râmin Royal + Anti + Way.

11 marts, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 KR.

WAY.
Med Way.s nyeste udspil “Fugazi”, og dertilhørende video, der netop har haft premiere på Sorte Får, viser de 22-årige drenge, at de stadig deler visionen om at udfordre den ellers så etablerede danske hiphopscene. Sammen med førstesinglen “Hvor du fra” bliver det hurtigt tydeligt, at de befinder sig bedst i et grænsefelt der ligger udenfor den karikerede opdeling af genren, som enten værende tung gaderap eller satirisk hiphop. Bag navnet Way. gemmer sig de ambitiøse drenge, Sammi og Ahmed, der sammen er vokset op på kanten mellem Nørrebro og Frederiksberg. Way. har siden start 2016, i tæt samarbejde med deres producer, lavet hiphop der oser af selvtillid og til tider trækker på elementer fra den elektroniske musik. Og man kan allerede godt glæde sig, da drengene forventes at udgive mere i 2017.

 
 
 

 

ANTI
Anti er ung rapper, der for alvor fik slået sit navn fast på den danske rap scene sidste år, hvor han blandt andet havde sin debut på Rust. Med sine vilde, relevante og samfundskritiske tekster og lyrik i en klasse for sig, har han med kometfart skudt sig selv til hundredetusindevis af visninger på Facebook. Anti har lavet musik i 2 år, men kan allerede skrive Ghettoblasterscenen på Roskilde Festival og Emergenza Finalen i Pumpehuset på sit CV. Han har netop selv-udgivet sin tredje ep, Sanatorium. Anti fører dig med på et følelsesmæssigt kaos af dimensioner.

FB Event

 

 

RÂMIN ROYAL
Forvent det uforventet. En rapper med en dybe og intelligens der formår at rappe om andet end penge og den evige fest. Râmin Royal har masser af sjæl, catchy melodier og skarpe punchlines til enhver situation. Han har en autenticitet, som gør man let fanges af hans aura. Hans persiske rødder har gjort, at han siden barns ben har været interesseret i litteratur og poesi. Ramin Royal både rapper, synger, producerer og skriver alle sange selv.

FB Event

 

 

DAAKIKI
Jamal der går under kunstnernavnet Daakiki, startede tilbage i 2011 med at rappe og har udviklet sig igennem de 5 år. Han er teknisk dygtig og lyrisk klog. Det gør han bevæger sig i forskellige genrer inden for hiphoppen. Han finder sin inspiration gennem de ting han oplever i sin hverdag. Han har netop udgivet sin nye single “Snakker Bare” som har fået stor opmærksomhed på de sociale medier.
Med sin debut på RUST, bringer den unge amagerikaner en hiphopfest til Nørrebro.

FB Event