Danni Toma (natkoncert) | RUST

Danni Toma (natkoncert)

13 marts, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60

Den aalborgensiske/palæstinensiske rapper Danni Toma har de seneste par år markeret sig på den danske musikscene, som et af de mest lovende og nyskabende navne. Han har tidligere gæstet Rust og leverer i denne omgang en varmblodet natkoncert.

Danni Toma har altid været sin egen. Sammen med sin faste samarbejdspartner, produceren Noodle, har duoens lyd altid været original og eksperimenterende. 

Fra de spæde år, hvor Danni foldede sig ud over støvede jazz og soul samples med sine to debut ep'er Søndage og Andet Poetisk Bullshit og Rige Mænds Jakkesæt til hans debutalbum Kvinde, der var kendetegnet med sine lo-fi drømmende lydlandskaber komplementeret med slående 808 drums, har recepten været den samme; Leg med lyd på kryds og tværs af genrer, mesterligt produceret af Noodle, og tekster fra Danni Tomas sind, hjerte og sjæl. 

Målet har altid været at skabe stemningsfyldt musik, der ofte efterlader lytteren med en bestemt følelse. Med en ny udgivelse rundt om hjørnet, kaldet graa, der atter en gang leger med grænserne indenfor hiphop, er der store forventninger til en ung unik artist, der gang på gang har bevidst sit værd.