Dark PolKa + More Plastic + Kras | RUST

Dark PolKa + More Plastic + Kras

Natkoncert

03 februar, 2017
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Bassen kommer til runge på mainfloor, når DarkPolka, KRAS og More Plastic rammer Rust den 3. februar.

DARK POLKA
Når Dark PolKa rykker ind bag pulten på Rust, kan publikum forvente en solid rusketur med producer-duoens hårdtslående fusion af trap og dubstep med eksperimenterende afstikkere til andre genre. DarkPolka har produceret musik sammen siden 2013, men har begge eksperimenteret med produktion og musik på egen hånd forinden.

 

KRAS 
Den danske DJ og producer duo serverer en elektronisk cocktail bestående af trap, house og electro og eksplosivt liveshow. Sidste år udgav KRAS ders remix af Lukas Graham og Brandon Beals "Golden", der på nuværende tidspunkt har rundet mere end 100.00 streams og har skaffet det danske makkerpar støtte fra nogle af de mest anerkendte navne (Tiesto, Martin Garrix, DJ's From Mars mfl.) i producer-gamet. KRAS fulgte "Golden" op med et remix af TooManyLeftHands "Can't Get To You", som blandt andet blev samlet op af Tinderbox festivalen. I øjeblikket arbejder KRAS på at færdiggøre deres første single, som lander her i 2017.

 

MORE PLASTIC
More Plastic udgøres af brødrene Mathias og Marco. Lyden er EDM og passionen for at producerer har More Plastic med hjemmefra fra deres far, der i sine yngre år huserede som DJ. Før More Plastic blev en realitet i sommeren 2013, har både Marhias og Marco haft succes som soloartister, både inden og udenfor de danske grænser.