David Dieu | RUST

David Dieu

Natkoncert

16 september, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

David Dieu har længe gjort sig klar til at overtage Danmark og efter et par covers og en feature på L.O.C's platinplade, er han nu klar til at træde frem og etablere sig som fast inventar på den danske scene.

David Dieu har brugt lang tid på at forme og udvikle sin lyd og er landet et sted imellem r'n'b og trap. Musikken er, for David Dieu, en måde at italesætte følelser om livets erfaringer, kærligheden og det der har betydning. 

Han er netop nu aktuel med sin debutsingle "Mama", som er en dedikation til hans forældre. Om sin nye debutsingle har David Dieu udtalt til Connery.dk: "Jeg har nok ikke været den nemmeste søn at opfostre, med alt det ballade jeg gav dem. Og jeg ved, at jeg har bragt dem en masse hovedpiner i årenes løb, som yngre. I al sin enkelhed handler sangen om, at jeg har forstået hvor meget hovedpine og smerte, jeg som yngre bragte mine forældre, og at jeg med tiden er blevet mere bevidst om at værdsætte dem".

I ungdomsårene var David Dieu at finde i farens kirke, hvor han sang i gospelkoret. Her opfangede han tenikker, som han har ført med sig i voksenlivet og som har været med til at forme lyden af David Dieu. En lyd med tyngde og varme og tekster med noget på hjerte, der efterlader publikum sultne efter mere.