De Nye Sekunder + Mall Town Girls + Moist | RUST

De Nye Sekunder + Mall Town Girls + Moist

20 juli, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Moist
Moist er nedbarberet garagepop med inspiration fra Californiens indie-undergrund og britisk rock. Trioen har en derudaf og til tider dansevenlig lyd, spillet uden kunstige hjælpemidler med rockens grundelementer: guitar, bas og trommer. Musikken er en hyldest til den simple, gode melodi og den simple no-nonse rock!

FB Event

 

 

Mall Town Girls
Mall Town Girls har rødder i de klassiske dyder fra 60'erne og 70'erne med et opdateret twist til moderne tid. Inspirationen hentes fra den brede palette af forskellige genre fra funk til folk og leveres af en klassisk besætning med trommer, bas, to guitarer og en vokal.

FB Event

 

De Nye Sekunder
De Nye Sekunder er tre lystige fyre, der fylder dig med flerstemmig festlig stemning. Tømmer dig for de evige senmoderne bekymringer om fremtiden i form af en legesyg omgang med det danske sprog såvel som med deres instrumenter. På under to sekunder bliver man revet med i bandets sus og dus. De Nye Sekunder findes i en konstant balance mellem det humoristiske, legesyge univers, og det meget seriøse.

De Nye Sekunder arbejder uden om de typiske bandroller, man så ofte ser, hvilket vil sige, at de tre medlemmer ikke som sådan har faste roller. Kom og lyt til de tre drenges fortællinger, der indebærer alt fra neonchokoladebarer til et krystalklart svensk ocean, nyd en øl, og lad dig glide ind i de nye sekunder.

FB Event