Den Hvide Krabbe + And He Said + Don't Forget Your Shoes | RUST

Den Hvide Krabbe + And He Said + Don't Forget Your Shoes

09 December, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

DON'T FORGET YOUR SHOES
Don't Forget Your Shoes startede med at spille pop-punk tilbage i 2011 som en duo. Med tiden fik de en trommeslager, en anden-guitarist og en bassist på og har siden den dag fokuseret mere og mere på musikken. Don't Forget Your Shoes spiller rock, som de definerer som ”Indie-Rock uden rammer”, men gør også brug af funky elementer samt poppede vokaler. I sommer indspillede bandet ep'en Adventure, som blandt andet fik dem med i GAFFA UHØRT.

FB Event

AND HE SAID
And He Said er et seksmands band, der bevæger sig indenfor forskellige genre. Her er der blandt andet tale om pop, rock, funk, groove samt hiphop. De seks drenge er ikke bange for at udforske nye retninger eller tage inspiration fra genre, der normalt ikke ville komme på tale. Med en passion for at performe og få folk til at danse samt smile, er And He Said en fest når det kommer til live performance.

FB Event

DEN HVIDE KRABBE
Hvordan vil det lyde, hvis en krabbe spiller rock? Det er noget som Den Hvide Krabbe har grublet længe over. Efterhånden gav de op, og gav dem til at spille popmusik i stedet. Nu sidder de tilbage med bragende rock instrumentaler kædet sammen med en forkærlighed for popmusikkens simplicitet, toppet af med en skøn vokal. Den Hvide Krabbe elsker at gøre det selv og kærligheden til det, de laver, er ikke til at tage fejl af.

FB Event