Depeche Mode Release Party | RUST

Depeche Mode Release Party

Thomas Madvig + Dj Duch+ Gerth B + Guests + DM Quiz

16 marts, 2017
19:30
Dørene åbner: 
19:30
Entré: 
101,- inkl gebyr i forsalg

Den 17. marts udgiver legendariske Depeche Mode deres 14. studiealbum Spirit. Rust lægger hus til releasefesten, hvor du kan få ørerne i det længeventede album dagen før det udkommer.

Til marts forvandles Rust til en Depeche Mode hyldest, når fans rykker ind i anledningen af det bristiske bands kommende album Spirit. Releasefesten er skabt af fans til fans, og aftenen byder på en (meget svær) Depeche Mode quiz, hvor præmiepuljen byder på koncertbilletter til åbningskoncerten i Stockholm, Depeche Mode legacy vinyl albums og andre godter. DJ Duch, Gerth B og gæster vil servere en endeløs række af Depeche Mode numre. Senere på aftenen vil der være en lyttession, hvor det nye album bliver spillet.

Spirit er produceret af James Ford, som tidligere har arbejdet med Arctic Monkeys, Foals og Florence & the Machine. Tidlige anmeldelser af albummet fortæller en historie om et energifyldt album. Dagen efter reelasefesten på Rust udkommer albummet og i foråret drager Depeche Mode på tour, hvor de første 1.5 millioner billetter allerede revet væk. Den første del af touren rammer 34 lande, og Depeche Mode besøger Parken den 31. maj.

Line