Dissaray Son + Black Beat + Jack In The Middle | RUST

Dissaray Son + Black Beat + Jack In The Middle

12 Juni, 2015
21:00
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Jack In The Middle 
Jack In The middle har siden 2012 bragt rock'n'roll til de danske spillesteder. Med beskidt og rå guitarlyd vækker Jack In the Middle den gamle ånd fra 60'er og 70'ernes rockscene til live i en moderne verden. Det emmer af rå attitude med de mest hårdtslående og eksperimenterende rytmer fra heavyen og de iørefaldende guitarriffs fra rock'n'roll. Jack In the Middle er et band med blod på tanden og en gejst for at sparke røv. Bandet kommer ud over kanten og river publikum med med et energisk og dynamisk sceneshow, hvor der er knald på fra start til slut.

Blackbeat
Blackbeat er en ung rockkvartet, som har spillet sammen et par år. Trods bandets unge alder, har de allerede fundet deres helt egen lyd - solid rock med en ulmende, tåget kant og hårde udbrudsstykker, der sætter spillestedernes tagkonstruktion på hård prøve. Blackbeat vandt den danske finale til Emergenza Festival tilbage i 2013. Siden da har de holdt sig lidt tilbage for at skrive nyt materiale, men nu er de klar til at gøre spillestederne usikre igen.

Disarray Son 
Disarray Son er et liveband, hvis musik spænder bredt fra den aggressive og riff-baserede rock til den melankolske, melodiøse, dybe og mere afdæmpede rock. Mantraet er rendyrket rock med fokus på groovy rytmer og fængende melodier. Efter utallige koncerter i den Københavnske undergrund, både som support og headliner, besluttede gruppen sig for selv at indspille og udgive deres debut ep, som udkom i marts måned. En koncert med Disarray Son byder på eksplosivitet og en rå nerve, der ikke efterlader nogen tvivl om at en fornyelse af den danske rock er på vej.