Rust x Grød X Distortion Streetparty | RUST

Rust x Grød X Distortion Streetparty

03 Juni, 2015
16.00 - 21.00
Dørene åbner: 
16.00
Entré:
Gratis

Distortions vildeste kvarterfest er tilbage!! Rust x Grød forvandler Guldbergsgade til et beat-inferno med en mavepuster af et line-up, kolde øl og lidt til at stille sulten med. Det går løs fra kl.16.00 med fuld tryk på indtil kl.21.00, hvor festen rykker indenfor på Rust i samarbejde med Soundvenue & Distortion Club.

TWRK
BaDINGA!! TWRK har sendt klubber og festivaler i knæ verden over med deres signatur lyd, der har skaffet dem fans som Diplo og Skrillex. Nu er turen kommet til Rust og Distortion. Er I klar?

Johnson
Johnson behøver ikke den store introduktion. Han har leveret banging hits til folket siden slut 90'erne, og publikum er ikke i tvivl, hvem han er, når han bringer festen til gaden. 

Djämes Braun 
Klar til at svinge hofterne? Dancehall og reggae duoen Djämes Braun er på pletten bevæbnet med et bagkatalog af hits, der går direkte efter fødderne.

Barbara Moleko 
Varm og spraglet. Den karismatiske sangerinde har spilledet landet tyndt med sin soulfyldte pop for udsolgte huse, og nu rammer hele Danmarks soulmama Rust og Distortion. 

Vild Smith 
En af Danmarks vildeste rapgrupper er "på det shit igen" og fyrer op under festen med vanvittig vildskab, for de er vildere end de fleste.

Emil Stabil 
Er det en fugl???? Nej, det er Emil Stabil, det er der vist ingen, der længere er i tvivl om. Og han er så klar til at vælte Rust og Distortion.

Spitzenklasse 
De lægger Rust ned hver eneste gang med heftige remixes og hæsblæsende egenproduktioner. Der hvor Spitzenklasse huserer, det er er der hvor festen unægtelig er. 

Camilo & Grande 
Der kan stilles garant for en svedende Guldbergsgade, når denne reggaetón duo leverer sydenlandske rytmer og deres brandvarme mix af reggae, dancehall, salsa, hiphop. 

Sukkerlyn 
Fernet Branca og Risifrutti. Tupac og Povl Dissing. Guldkæder og gavmildhed. Albumaktuelle SukkerLyn giver gaden en solid omgang sukkerchock, der sidder i kroppen dagen lang.

Kaka & Pharfar & Wafande 
En vildere dancehall forening end denne skal man skue langt efter. Der er lagt i ovnen til et brag af en anden verden, når de her mandfolk støder sammen og sender festen på kogepunktet. 

Alo Wala 
Det eklektiske kollektiv blander genrer fra hele kloden med én altoverskyggende mission: at få dine ben til at danse og dine knogler til at vibrere.

Okay Funky
Dj og producerkollektivet vælter festen med deres alsidige klub-bangers og henter sommeren til gaden med lækker danchall og azonto. 

Julie Groove 
Knivskarpt flow, beat lussinger og en lækker vokal. Julie Groove bringer sit skarpe take på hiphop i varmblodet stævnemøde med pop og trap.