DoktorDoktor | RUST

DoktorDoktor

Natkoncert

27 maj, 2017
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Inden længe er det det danske hiphop-orkester DoktorDoktorklar med deres andet album, og til foråret lægger de vejen forbi Rust til en natkoncert.

DoktorDoktor optræder med håndspillet hiphop, der blander de bedste elementer fra den tekstbaserede og beat-orienterede hiphop-kultur med de improvisatoriske og organiske tilgange fra jazz- og soulmusikken.

Efter at have udgivet det anmelderroste debutalbum NytLåntGammeltBlåt i 2014, har DoktorDoktor spillet en lang række koncerter på spillesteder og festivaler i hele landet. I øjeblikket arbejder bandet på at skrive og indspille deres andet album, der skal resultere i et studiealbum samt en længere koncert-video med remixede live-versioner af alle numre.  

Det nye album handler om at rejse - både mentalt og fysisk. Allerede nu kan man komme på musikalsk ferie med DoktorDoktor, førstsinglen, "Charter", fra det kommende album landede nemlig i december måned sidste år, og der er mere i vente, for gruppen inviterer også på interrail,  il ayahuasca-ceremoni og sommerflirter med Mai Tais i hånden på det kommende album.