Echoes in Veil + Julie Hoegsberg + MAD MAGPIE | RUST

Echoes in Veil + Julie Hoegsberg + MAD MAGPIE

12 December, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

MAD MAGPIE
"You’re not too old, it’s not too late to join the New Romantic wave!". MAD MAGPIE er energisk, futuristisk synthrock. Den store inspiration er startfirsernes eskapistiske synthpop fra England og Tyskland, som komponisten og forsangeren, Sofie Karoline, har en særlig forkærlighed for. Hun har i mange år været fascineret af denne innovative periode og giver sammen med bandet et karismatisk og stærkt billede af, hvordan moderne synthpop kan lyde.

FB event

Julie Hoegsberg 
Julie Hoegsberg udgav sit debutalbum Confessions i oktober. Singlen, af samme navn, der udkom i september, kan allerede findes på streamingtjenester som iTunes, Spotify, Amazon, Rhapsody og GooglePlay. Genremæssigt finder Julie Hoegsberg en gylden middelvej gennem et drømmende univers af tunge tæpper af elektro-beats med en snert af en jazzet tilgang til lyden, mens den fantastiske vokal af Julie skærer ufortrødent igennem. Der er tanke og nerve bag ordene i alle de velskrevne tekster, som Julie selv har skrevet samt produceret musik til.

FB event

Echoes in Veil
Hos Echoes in Veil udfordres ideen om, hvordan et vokal-kooperativ virker og lyder. Det er fem vokalisters individuelle identitet, der i et samspil med elektroniske beats og live vokal-mixing, skaber den unikke lyd. Echoes in Veil arbejder med at kombinere musik, der både er arrangeret til gruppens elektroniske set-up og samtidig opstår i nuet, som improviserede passager. Det er stemningsfyldt og nærværende populærmusik med skarpt definerede æstetiske valg. 

FB event