Eebz | RUST

Eebz

Natkoncert

09 september, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

I juni månd slap Eebz sin sommerrap "Fredag" løs. Siden da har den rundet over 1,5 millioner på Spotify. Den 9. september bringer han sommervarmen med ind på Rust med sin hoftevuggende afro-pop og skarpe rim. 

Sidste efterår udkom Eebz' debutsingle "Det de ikk' forstår", et samfundskritisk track, hvor det 21 årige talent viser, at han ikke er bange for at tage bladet fra munden. Med "Fredag" viser Eebz en anden side af sig selv og festen er i højsædet. Om "Fredag" har Eebz udtalt til Soundvenue: "En af mine venner bad mig om at beskrive min fredag, så jeg begyndte at smide ord på alt, hvad jeg foretager mig fra jeg står op om morgenen til jeg forsvinder ind i natten".

Eebz startede sin musikalske udvikling med engelsk inspirerede rap/grime, da han som 13-årig flyttede fra Nørrbro til England. Tre år efter retunerede han til stenbroen, hvor han rappede for sine venner i gården. Eebz er opvokset med sin famillie, som oprindeligt er fra Gambia, og opvækstens kulturforskelle har præget ham. Livet på Nørrebro var ikke altid nemt og kampen som ung mand med anden etnisk baggrund skabte udfordinger for Eebz. 

Eebz har tidligere gæstet Rust, hvor han spillede support for Den amerikanske producer, sangskriver og rapper Illa J. Den 9. september står han nu øverst på plakaten, når det går ned med en natkoncert.