Rust Live | RUST

Rust Live

EKSIL + Vicarage

26 maj, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 KR.

EKSIL
EKSIL er et nyt band på den danske indie scene, forklædt som en klassisk rock gruppe med guitar, bas, trommer og vokal. Den traditionelle besætning er dog ikke ensbetydende med, at man skal forvente noget konventionelt af musikken; gruppen spiller elektronisk musik af ambient og til tider aggresiv karakter. Store, åbne lydlandskaber og insisterende beats, er gennemgående elementer i deres univers. For ikke at nævne Anna Scharlings unikke vokal, stærke melodier og hendes brug af effekter, som tilføjer en ekstra afgørende dimension til bandets udtryk. I foråret 2016 blev EKSIL udtaget til den internationale branchefestival 'Tallinn Music Week' i Estland, hvor de spillede deres debutkoncert. De har siden været i studiet for arbejde på en EP udgivelse.

 

VICARAGE
Vicarage er et dansk/islandsk band med base i København. De startede som lyn og torden med en udgivelse af deres nummer "Above This" på Sound of Copenhagen vol. 16 fra 5. februar 2016 og et remix af Communions' "Forget it's a Dream", som blandt andet blev udvalgt som en ugens bedste sange hos Soundvenue i udgivelses ugen. 
Bandets lyd er sexy french touch blandet med downtempo disco. Live bruger de et arsenal af synths og trommemaskiner til at skabe et mørkt og mere house-præget lydbillede end på deres udgivelser. Bandet har brugt de seneste år på at lave materiale, og er nu klar til at udgive musik, spille koncerter og DJ-sets. For nyligt er de blevet udpeget af Soundvenue som nogle af de mest lovende kunstnere for 2017. Tidal stemte i med Soundvenue og placerede dem på deres 2017 playliste.