Elbanovic + Klaskefar + Vigsø | RUST

Elbanovic + Klaskefar + Vigsø

08 juli, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Klaskefar
Klaskefar er historien om debutanten, der blot skulle bruge en enkelt aften på at gøre sit indtog på den danske rap scene. Han vandt MC’s Fight Night finalen 2014 efter at have charmeret sig ind på DRs fyldte koncertsal og hverken dommere eller publikum var i tvivl: Klaskefar var kommet for at blive. Klaskefar udgav sin debut ep, Lever mit mareridt, i februar 2016. Her kan folk få lov at opleve de sublime rap tekniske færdigheder, han viste til Fight Night i 2014, blandet med velskrevet og personlige tekster. Hans personlighed skinner igennem i både tekster og sceneshow, hvor han er selvironisk, ærlig og nede på jorden – han er Klaskefar. Og Klaskefar er et fremragende bekendtskab for en hver, der holder af god rap, som er leveret med et glimt i øjet.

Elbanovic
Sdste år udgav Elbanovic ep’en Afhængig. Dagen efter vandt han MC’s Fight Night. Trods sin unge alder er Elbanovic en Fight Night veteran med syv finalestævner på CV’et. Men når rammerne skifter fra en boksering omringet af et blodtørstigt publikum til studiets vokalboks, har han meget andet på hjertet end punchline rap:”Min ep er et øjebliksbillede af mit liv, hvor motivet ikke var særligt tiltrækkende. Jeg håber, at min ærlighed kan åbne op for, at vi alle har fejl, vi ikke behøver pakke ind i flotte gavebånd eller statusopdateringer på Facebook”.

Vigsø
Vigsø er denne sommer aktuel med sin debut ep Under Overfladen. Vigsø har længe været aktuel i battle rap og rapslam og ikke mindst hendes egen battle rap liga "RåtKøbenhavn". Men hvad de færreste ved er, at hun de sidste to år har arbejdet på sit eget solo projekt. På ep'ens fem skæringer viser hun på fornemmeste vis sit talent som sangskriver frem, og hun formår at invitere lytteren ind i historier, som hun selv har drømt. Sammen med en lydside, produceret af Kim Seather aka. DJ Noize, står det kun endnu mere klart, at Vigsø er sulten og klar til at slå igennem på den danske rap scene