Emergenza Festival | RUST

Emergenza Festival

Boysen/Andersen Band + S.G - Saboterer Generationen + Imagine An Empire + Untaken + Kill Me Im Bored + MAD MAGPIE + Hundehoved + Fabeldyret + Special Guest: The Old School (IT)

23 januar, 2016
19.30
Dørene åbner: 
19.30
Entré: 
110,- i døren / 100,- inkl gebyr i forsalg

Danmarks største musikkonkurrence for talentfulde upcoming bands afholder traditionen tro indledende runder på Rust.

De deltagende bands får alle muligheden for at spille for et talstærkt live-publikum, når festivalen skydes i gang med indledende runder i januar på Rust. Halvdelen af de bands, der stiller op på Rust går videre til semifinalerne i Pumpehuset, hvorfra de bedste bands går videre til den danske finale.

Herfra forsætter festivalen ud i verden med Nordisk finale i Stockholm og international finale på Taubertal Open Air festivalen i Tyskland, hvor sidste års vinder, Alfen, spillede sig til en flot ottende plads. Som hovedpræmie har de internationale vindere frit valg mellem en USA eller Europa turné. Under 2016-festivalen vil en håndfuld af de bedste nordiske bands ligesom tidligere år blive tilbudt spilletid på kendte klubber i München, Hamburg, Berlin, Paris og London.

Hvis du er interesseret i ny dansk musik og hvad der rører sig i undergrunden - så gå ikke glip af Emergenza Festival 2016.

Line-up:
Boysen/Andersen
Band S.G - Saboterer Generationen
Imagine An Empire
Untaken
Kill Me Im Bored
MAD MAGPIE
Hundehoved
Fabeldyret
Special Guest: The Old School (IT)

What is Emergenza? International final 2015 at Taubertal Festival from Emergenza Festival on Vimeo.