Emil Lundbak + Wild Trips + Lonely Rhodes | RUST

Emil Lundbak + Wild Trips + Lonely Rhodes

09 oktober, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Lonely Rhodes
Københavner-bandet Lonely Rhodes skaber sange med en luftig og drømmende vibe, skrevet af Adrian Brendstrup og inspireret af hans personlige liv og observationer. Musikken har stænk af indie, men favner også både folk og rock og teksterne har rødder i nostalgien og drømmende scenarier.

FB Event

Wild Trips
Wild Trips er et ungt, københavnsk alt-rock-band, der arbejder med elementer fra genrer som synth-pop, new wave, ambient og moderne indie-rock. Sammenflettede guitar- og synth melodier møder intrikat trommeværk og en hårdt dreven bas i skabelsen af store lyde, der udspringer fra hjertet og indimellem stræber efter det grandiose. Wild Trips' musik handler om ungdommens længsel og søgen og uvisheden deraf.

FB Event

Emil Lundbak
Guitarist, sanger og sangskriver Emil Lundbak bevæger sig i et univers med stærke blues-rødder, men der lånes også fra rock, folk og soul. Vokalen er lige fra vild og skrigende til luftig og følsom, men altid rå og autentisk. Som guitarist har Emil en meget bluesy tone og med en altid tilstedeværende passion, spiller han både indfølt, vildt og frådende. Teksterne kredser primært om de mange komplicerede aspekter af livet, og kærligheden især. Kort sagt kan musikken beskrives som: Et udtryk for at være blue efter årtusindskiftet, men med 40 år gamle vinylskiver i årene.

FB Event