Etagen Under + Sidegader + Feuerkat | RUST

Etagen Under + Sidegader + Feuerkat

22 August, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Etagen Under
"Det er et råt, autentisk nummer med en fuldstændig fænomenal stemme. Guitaren er tilbage i dansksproget rock!" - Marianne Fruergaard, Bandakademiet.

Etagen Unders musik udspringer af en lang lyrisk tradition, der handler om at sætte ord på livet. Teksterne søger at fange tankerne langs den yderste rand, og navne som Arcade Fire og C.V. Jørgensen melder sig på banen som inspiration. Med det danske sprog som udgangspunkt, og fødderne solidt plantet i rocken, lukker Etagen Under publikum ind i en dystopisk verden hvor natten aldrig ender. Debutudgivelsen AGORA har cementeret Etagen Under som et energisk rockband med følelserne udenpå tøjet.

 

Sidegader
Esbjerg-bandet Sidegader blev dannet i vinteren 2015 og siden da er det gået stærkt med deltagelse i årets KarriereKanon, koncerter rundt om landet og stor opmærksomhed omkring trioen single Hold Me, der både er blevet spilet i Debut på P6 Beat, Smag på P3 og på P4. Gruppen udgøres af tre unge fyre med forkærlighed for alternativ og melodisk pop-rock. Musikken er bygget op af en bund af trommer, og er præget af en melodisk bas, der i samarbejde med guitar er med til at skabe en interessant musisk helhed.

 

Feuerkat
Feuerkat spiller mørkt folkemusik, som springer fra indadvendte viser til altødelæggende rock og melankolske klagesange, men med en fremdrivende pop attitude. Bandet blev til i 2013, som et samarbjede mellem forntmand og gutarit Thomas Fischer og trommeslager Aske Stubkjær. Senere blev bassist Peter Parmo en del af konstellationen. Kombineret med et herkulisk bagland af trommer og bas, i et meget kontrasterende univers, opstår Feuerkats lyd, hvis omdrejningspunkt er Thomas Fischers melodiske og til tider fuzz-prægede guitar og hans upolerede, nærværende og kraftfulde vokal.