F L E M M I N G + pumpe + Retro Kid | RUST

F L E M M I N G + pumpe + Retro Kid

17 December, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

F LE M M I N G
Store og små følelser, afvigelser og indviklede udgangspunkter udvikler sig i forskellige nuancer af kærlighed, storhedsvanvid og virkelig hverdag i F L E M M I N G’s tekstunivers, som skildres åbent og ambivalent over atmosfæriske beats som, til tider, får tankerne hen imod et forsøg på at lyde som dansk rap, som ikke prøver at lyde som dansk rap. I 2014 Udgav F L E M M I N G den første ep På Gensyn Med Gåsehud, og i januar 2017 barsler F LEM M I NG hemmelig ny udgivelse.

FB Event 

PUMPE
pumpe er en duo, som blander dansk poesi og elektronisk tung musik. pumpe har været igang i et år og har fået skabt en lyd, som de føler sig tilpas i. pumpe arbejder med at skabe stemninger og billeder, hvor byen og omgivelserne er en stor del af deres univers. Et univers der beskriver dystre tanker og melankolske følelser gennem rytmer, toner og ord, og tekster der omhandler kærlighed, eksistens og lysten til bare at være for en stund, ikke at være til.

FB Event

RETRO KID
Producer Jake James Juba leder bandet Retro Kid. Et elektronisk musikprojekt, der vil have folk til at danse under neonlys. Uddannet som filminstruktør er Jake kreativt drevet, med musik som en stor del af hans liv. Han har tidligere spillet i flere forskellige bands, hvoraf flere af dem er strøget igennem til blandt andet BBC’s Radio 1. Fra sit lille studie i lejligheden på Christianshavn, producerer han elektroniske sange, hvor lyden af dyb bas kan få den lille bydel til at ryste. Sidste år mødte han sanger Christian på en klub, og et band var født. De har for nyligt tilføjet sangerinde Christiane og til sidst perkussionist Frederik. Retro Kid er født ud af, og inspireret af, det københavnske natteliv og har melodiske vokaler og et pumpende beat, der tilsammen udgør deres første ep, der lander i slutningen af november. Hvad enten man er til elektronisk pop eller lidt tungere techno beats, er en ting sikkert; Retro Kid kan få et hvert dansegulv til at svede.

FB Event